GOSSIP

Όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση με το τροχαίο και το Νίκο Ξανθόπουλο

Εξελίξεις υπάρχουν στη υπόθεση του τραγικού τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος , όπου δυστυχώς έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Παναγιώτης Μπαλακτάρης μίλησε στη Super Κατερίνα και τόνισε ότι η τροχαία διόρισε πραγματογνώμονα για να γνωμοδοτήσει για το τι ακριβώς συνέβη.

«Η τροχαία της Νέας Ιωνίας, όπως όφειλε, διόρισε πραγματογνώμονα ο οποίος αφού ελέγξει όλα τα περιστατικά και τις συνθήκες θα γνωμοδοτήσει για το τι ακριβώς συνέβη και πως. Αυτό έχει γίνει σε συνδυασμό με έναν ικανότατο αξιωματικό της τροχαίας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση αυτή και διενεργεί την προανάκριση και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα στα οποί θα καταλήξουμε θα είναι αξιόπιστα.

Από τη μεριά μας κι εμείς θέλουμε να συνδράμουμε και τις ενέργειες της τροχαίας και του κ. πραγματογνώμονα, έχοντας διορίσει τεχνικό σύμβουλο. Δεν έχουμε κληθεί να καταθέσουμε στο στάδιο της προανάκρισης. Όταν συμβεί, θα ενημερωθείτε. Ο Γιάννης προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και του έχει στοιχίσει. Όταν αισθανθεί έτοιμος, θα συνεχίσει τη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος στο τροχαίο του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε στην Super Katerina.

«Θα κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Έχουμε μιλήσει με δικηγόρο και θα κινηθούμε νομικά».

«Χάλια είμαστε όλοι. Δεν νομίζω να είναι πιο χάλια από εμένα ο κ. Ξανθόπουλος», τόνισε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!