GOSSIP

Η Καινούργιου εξομολογήθηκε πως... έχει βάλει στο μάτι τον Bradley Cooper!

Ο 49χρονος χολιγουντιανός αστέρας Bradley Cooper σίγουρα εδώ και καιρό... αγνοεί πως κάπου μακριά από τις ΗΠΑ, στην ταπεινή Ελλάδα, μια ξανθιά παρουσιάστρια... λιώνει για αυτόν και τον έχει βάλει στο μάτι, αλλά σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να αποκαλύψει δημόσια τον διακαή πόθο της να γνωριστεί και να κάνει δεσμό με τον διάσημο ηθοποιό! 

Αρχικά, η παρουσιάστρια, ανέφερε ότι της αρέσει ο Bradley Cooper ενώ έπειτα ανέφερε ότι φοβάται να φλερτάρει από τα social media και προτιμά να γνωρίσει κάποιον μέσω μιας κοινής παρέας.

Όπως είπε η ίδια, πιστεύει ότι κάτι καλό θα έρθει στη ζωή της, καθώς έχει αποτινάξει από μέσα της άσχημες πτυχές της.

«Μου αρέσει ο πρώην της Shayk. Ποδοσφαιριστής με τίποτα, είσαι καλά; Αυτά όταν ήμουν μικρή. Μου αρέσει ο Bradley Cooper που τώρα τα έχει με την Gigi Hadid. Οι ποδοσφαιριστές είναι μικροί για εμένα.

Όταν ήμουν μικρή έβγαινα με ποδοσφαιριστές. Το κακό με εμένα είναι ότι δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω μπάλα με εξωτερικό γιατί είμαι εδώ κάθε μέρα, δουλεύω πάρα πολύ, οπότε τον Bradley πώς θα τον βλέπω; Είναι πολύ ωραίος αλλά ούτε που να με φτύσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας της είπε να ανοίξει το οπτικό της πεδίο.

«Επειδή έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου, ασχολούμαι με τα αστρολογικά και έχω διώξει κομμάτια του εαυτού μου που δεν θα ήθελα να έχω, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή μου, οπότε καλοδεχούμενο. Μου στέλνουν μηνύματα στα social.

Νιώθω έναν φόβο να φλερτάρω ακόμα κι αν κάποιος μου στείλει ένα ευγενικό μήνυμα ή μια ωραία φωτογραφία. Τα φοβάμαι τα social. Και έξω να μου μιλήσει κάποιος άνθρωπος ή να μου αφήσει ένα χαρτάκι στο αυτοκίνητό μου- μού έχει συμβεί γιατί ξέρουν πού μένω, ντρέπομαι. Θα ήθελα να τον γνωρίσω από μια κοινή παρέα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!