GOSSIP

Ο Σταύρος Σβήγκος είναι ερωτευμένος : Δείτε τη σύντροφό του [εικόνες]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife”, ο γνωστός ηθοποιός είναι ζευγάρι με το μοντέλο Θέτις Παυλίδη και οι δυο τους διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους και κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου, ο Σταύρος Σβήγκος και η Θέτις Παυλίδη γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες στον καλλιτεχνικό χώρο και ένιωσαν αμέσως έλξη ο ένας για τον άλλον.

Οι δυο τους έχουν περάσει ήδη ένα καλοκαίρι μαζί και πρόσφατα μάλιστα, η Θέτις Παυλίδη είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης πως ο Σταύρος Σβήγκος και η σύντροφός του περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ ένα από τα σημεία επαφής τους είναι η κοινή αγάπη τους για τα ταξίδια, επιλέγοντας εναλλακτικές διακοπές.

Αγαπούν τα ζώα - έχουν μάλιστα έναν σκύλο - ενώ τους αρέσουν τα vintage αντικείμενα.

Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει μιλήσει δημόσια για τον έρωτά του, ωστόσο άνθρωποι που τους συναναστρέφονται κάνουν λόγο για μια αρμονική σχέση.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Σταύρος Σβήγκος απέκτησε έναν γιο το 2018, τον Άγγελο, από τον πρώτο του γάμο με τη φωτογράφο Έλενα Αιβαλή, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!