GOSSIP

H Παλαιτσάκη κατακεραύνωσε τον Παπανώτα για τα όσα είπε για τη Δούνια

Είναι σχεδόν βέβαιο πως μια νέα κόντρα θα ανατείλει στην ελληνική tv αφού σήμερα το πρωί, η Νανά Παλαιτσάκη, ξέσπασε κατά του Παπανώτα και των όσων είπε ο ίδιος στην εκπομπή της Τσιμτσιλή για την πρώην βουλευτή της ΝΔ Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια, που εδώ και χρόνια ασχολείται με την πολιτική, ακούγεται πως θα είναι υποψήφια στις προσεχείς ευρωεκλογές με τη ΝΔ, ενώ πρόσφατα κλήθηκε η ίδια να σχολιάσει, τα όσα είχε πει ο Παπανώτας για την Μαγγίρα..

Και σήμερα σε βίντεο είδαμε πως ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στους δημοσιογράφους για την αντίδραση της Νόνης Δούνια σε σχέση με όσα είχε δηλώσει ο ίδιος για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Δεν με αφορούν οι απόψεις των άλλων για εμένα. Εγώ είμαι αυτό που βλέπετε και θα είμαι και σε όποιον αρέσει. Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να τους μάθει όλους μόντελινγκ εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις. Δεν είναι μόνο η κ. Δούνια, ο άλλος π.χ. είναι αθλητής. Οι συγκεκριμένοι που στέλνουμε είναι;» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Όσα είπε για τις ικανότητες της Δούνια, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα με την Νανά Παλαιτσάκη να αντιδρά μέσα από το Mega Καλημέρα και να στρέφει τα βέλη εναντίον του.

«Η Νόνη κατ΄αρχάς είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής, που εκλέχτηκε στον Πειραιά σε μία πάρα πολύ δύσκολη περιφέρεια. Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλά εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες. Είναι η δεύτερη που αναφέρεται, μετά από την Μπέττυ Μαγγίρα. Δυστυχώς τα στερνά τιμούν τα πρώτα λένε. Από έναν άνθρωπο που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται μορφωμένος, ότι έχει γνώσεις και βρίσκεται στα media τόσα πολλά χρόνια, θα περίμενα μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά» είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Επειδή τον ενδιαφέρει να κατέβει στην πολιτική, θα μπορούσα να πω ότι αυτά τα οποία λέει προκύπτουν από μία αντιζηλία για αυτό που δεν μπορεί να είναι. Πιάνει την κ. Μπέττυ Μαγγίρα και την κατακρίνει για την ηλικία της, κάτι το οποίο είναι τελείως απαράδεκτο και την κ. Νόνη Δούνια για το πως και για το γιατί θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο κι αν πάει. Έχει ανακοινωθεί; Η Νόνη είναι μία γυναίκα, η οποία καταξιώθηκε, ψηφίστηκε, έχει γνώσεις, δομημένη προσωπικότητα και δεν μπορεί να αποδομείται καμία κυρία με αυτόν τον τρόπο» πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!