GOSSIP

Η Γαρμπή πανηγυρίζει για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Παγκόσμιο ενδιαφέρον προσέλκυσε για την Ελλάδα το πρόσφατο ψήφισμα του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ωστόσο, αυτός ο νόμος συνεχίζει να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας.

Πλέον, είναι γεγονός πως η Ελλάδα έγινε η πρώτη Ορθόδοξη χώρα στον κόσμο και η πρώτη στα Βαλκάνια που ψήφισε έναν τέτοιο νόμο, με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα τεράστιο βήμα προς την ισότητα και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Υπάρχουν φυσικά και αυτοί που αντιδρούν.
Ωστόσο η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, φρόντισε με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram να δείξει πως καμαρώνει για την χώρα της που έκανε αυτό το προοδευτικό βήμα.
«Η νομιμοποίηση του γάμου ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια είναι γεγονός. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι γι αυτό πρέπει να θεωρούνται ίσοι και επίσημα απέναντι στο νόμο και να έχουν το δικαίωμα να νομιμοποιήσουν την αγάπη τους! 

Έχουν ακουστεί πολλές απόψεις στο πλαίσιο της μικροπολιτικής. Από το ότι η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν ψυχική διαταραχή (αφαιρέθηκε από τη λίστα το 1973) μέχρι το ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν θεωρείται ανθρώπινο δικαίωμα. Αυτό τέλειωσε χτες. Εύχομαι αυτές οι γνώμες και οι απόψεις να ξεχαστούν από την ιστορία, μαζί με αυτούς που τις διατύπωσαν. Χαίρομαι που η χώρα μου είναι η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα που ψήφισε τον γάμο, γιατί ο Θεός που εγώ πιστεύω είναι ο Θεός της αγάπης!

Ο Χριστός είπε: «Αγαπάτε αλλήλους», και απευθύνθηκε στους Χριστιανούς και σ αυτούς που έχουν άλλη θρησκεία η δεν έχουν καμμιά θρησκεία. Η αγάπη εγινε πράξη. Και εγινε χτές. Συγχαρητήρια Ελλάδα μου χώρα του Φωτός! Εύχομαι τώρα που αποδέχθηκες όλες τις οικογένειες να βρεις τον τρόπο να μεγαλώσεις τα παιδιά τους στα δικά σου χώματα»! έγραψε η τραγουδίστρια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!