GOSSIP

Ο Χανταμπάκης διαψεύδει δημοσίευμα για το σπίτι του Φιλήμονα

Ο Στέλιος Χανταμπάκης απάντησε σε δηλώσεις του για το δημοσίευμα που είχε να κάνει με το σπίτι του Φιλήμονα, το οποίο υποτίθεται πως θα το κληρονομούσε, μετά το θάνατο του γνωστού σχεδιαστή.

Όπως εξομολογήθηκε, μάλιστα, ο ίδιος, δεν ήταν δίπλα του στις τελευταίες του στιγμές.

«Με στεναχώρησε το δημοσίευμα που έλεγε ότι περίμενα να κληρονομήσω το σπίτι του Φιλήμονα. Ήξερα από το 2014 ότι ο Φιλήμονας έχει πουλήσει το σπίτι του. Δεν περίμενα κανένα σπίτι. Ότι έχω φτιάξει εγώ, το έχω κάνει μαζί με τη γυναίκα μου», είπε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε στη συνέχεια: «Ο Φιλήμονας σαν προσωπικότητα ήταν χείμαρρος με όλους. Για μένα έχει πει μόνο καλές κουβέντες. Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, δεν τον στήριξε κανείς. Ούτε εγώ ήμουν δίπλα του τις τελευταίες του στιγμές».

Θυμίζουμε πως το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ο Χανταμπάκης εμφανίστηκε στην Espresso και σε αυτό αναφέρονταν πως ο Χανταμπάκης έμαθε πως το σπίτι του σχεδιαστή στο Λυκαβηττό, το οποίο ο ίδιος είχε την ελπίδα πως θα κληρονομήσει είχε πουληθεί πριν από καιρό σε φίλη του αείμνηστου σχεδιαστή.

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε

Μάλιστα το δημοσίευμα ανέφερε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης πληροφορήθηκε πως το σπίτι είχε πουληθεί, αφότου είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση για τον θάνατο του Φιλήμονα

«Φιλήμων Φακλωνάκης. Καλό ταξίδι. Συνήθιζες να με αποκαλείς γιο σου. Πάντα μου μιλούσες σκληρά, αυστηρά, αλλά ένιωθα για κάποιο λόγο ότι μου μιλάς με αγάπη. Πριν 20 ημέρες που σε είδαμε με την Ολγα, όπως πάντα καλοντυμένο, σε είδα χαρούμενο και γεμάτο… Χωρίς γκρίνια και μιζέρια όπως ποτέ δεν ήθελες να μεταφέρεις σε κανέναν… “Δεν θέλω να με λυπάται κανένας, γι’ αυτό δεν κρατάω και μπαστούνι”. Χαιρόσουν για εμένα και την οικογένειά μου! Καλό ταξίδι, με αγάπη, από εμένα, τα παιδιά και την Ολγα». 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!