GOSSIP

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε πολλές αποκαλύψεις για το Survivor

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου σχετικά με το Survivor 2024 και τις μεγάλες αλλαγές που υπάρχουν στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο άλλοτε παίκτης του Survivor σχολίασε αρχικά: «Tο φετινό Survivor μου φαίνεται διαφορετικό. Τους κανόνες όμως ακόμα δεν τους έχω καταλάβει. Είχαμε την πρώτη αποχώρηση αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι και πως.

Θέλω λίγο τον χρόνο μου, έτσι φαντάζομαι πως είναι και ο κόσμος μπερδεμένος. Όπως και με τα τιμολόγια της ΔΕΗ, κίτρινο και πράσινο και τα λοιπά, είναι και εκεί μπερδεμένοι και θέλουν να το δουν. Πρέπει να το ζήσουμε λίγο πρώτα και μετά θα το καταλάβουμε, ειλικρινά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όλοι οι παίκτες έχουν προϋπηρεσία, έχουν εμπειρία, ξέρουν τους στόχους και τους έχουν μελετήσει. Για παράδειγμα, η Μαρία Αντωνά μπορεί να έχει πάει πρώτη φορά αλλά έχει μελετήσει όλα τα Survivor, από το 2021 μέχρι και σήμερα. Κάθε φορά στα πρωινάδικα και στα μεσημεριανάδικα όλοι οι παλιοί μου συμπαίκτες κατηγορούν την Κατερίνα Δαλάκα που πήγε 4η ή 5η φορά».

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης συνέχισε λέγοντας: «Τι σας νοιάζει, ρε παιδιά; Δεν το καταλαβαίνετε ότι ο Ατζούν κρίνει ποιος παίκτης πουλάει και ποιος είναι αγαπητός. Όλοι εμείς που είμαστε έξω, είμαστε λιγότερο αγαπητοί. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ζηλεύει την σχέση που έχει η Δαλάκα με τον Ατζούν; Θα ήθελε να έχει και αυτός; Νονό τον αποκαλούσε, να ξέρετε. Αυτό σημαίνει κάτι, ότι η Δαλάκα είναι πιο αγαπητή και ο Ασημακόπουλος να μην ζηλεύει, ας κάνει λίγη υπομονή και ας κρατηθεί».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!