GOSSIP

Καρακάση για Κακούρη: «Έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο για να αποχωρήσει»

Αίσθηση προκάλεσε πρόσφατα η  αιφνιδιαστική αποχώρηση του ηθοποιού Λεωνίδα Κακούρη από την θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» και ο σήμερα η συνάδελφός του Ελένη Καρακάση κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το συμβάν.

Συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια της σειράς οι Πανθέοι, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time και μεταξύ άλλων είπε τα ακόλουθα: 

«Θέλω πάρα πολύ να σεβαστούμε αυτό που είπε ο Λεωνίδας, μέσω του δικηγόρου του, να κρατήσουμε τα πράγματα και να μείνουμε σε αυτό που είπε. Επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια τον Λεωνίδα, τον αγαπώ πάρα πολύ και είναι ένας υπέροχος πρώτα απ’ όλα άνθρωπος και ηθοποιός», είπε η ηθοποιός για τον συνάδελφό της στη Φαίη Σκορδά και το Fay’s time.

«Είμαι σίγουρη ότι, για να έγινε αυτό, έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο Θέλω πάρα πολύ να το σεβαστούμε αυτό γιατί έχει παιδιά, οικογένεια και σίγουρα ο Λεωνίδας δεν θα το έκανε αν δεν είχε κάποιο δικό του προσωπικό θέμα και λόγο για να το κάνει αυτό», πρόσθεσε.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του και νομίζω ότι κανένας σχεδόν δεν έχει μιλήσει. Οπότε, όταν με το καλό χαλαρώσουν τα πράγματα, θα μιλήσω μαζί του», επεσήμανε για να καταλήξει:

«Οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι. Εμείς ανήκουμε και σε μια γενιά που μας έμαθαν, το έχουμε κάνει και όλοι, ότι ο ηθοποιός πεθαίνει στο σανίδι ή πάει στο θέατρο ακόμα και αν έχει πεθάνει ένας δικός του άνθρωπος. Εγώ το έκανα αυτό όταν πέθανε ο πατέρας μου και έπαιξα το ίδιο μεσημέρι και κηδεύτηκε μια μέρα μετά. Δεν θα ήθελα βέβαια να το κάνω ξανά, δεν υπάρχει λόγος αλλά, αν ερωτηθώ, ίσως και να το έκανα και πάλι. Υπάρχουν όμως όρια σε όλα αυτά».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!