GOSSIP

Νέο ξέσπασμα του Μουρατίδη κατά Λαμπίρη, Οικονομόπουλου και Ιωαννίδου

Το ζήτημα της αλλαγής της νομοθεσίας για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών που επιθυμεί να κάνει η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει αμέτρητες συζητήσεις και έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις στην Ελλάδα και σε αυτό το πλαίσιο, ο Νίκος Μουρατίδης, τις τελευταίες ημέρες επιδίδεται σε λεκτικές επιθέσεις κατά διασημοτήτων που τάσσονται κατά των gay γάμων.

Μεταξύ αυτών που δέχονται τα πυρά του είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη, ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, αλλά και η ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου.

Μάλιστα σφοδρότατη ήταν η λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε ειδικά απέναντι στην Χριστίνα Λαμπίρη


Συγκεκριμένα αρχικά χθες ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε στο blog του, κείμενο στο οποίο παρουσίασε τη Χριστίνα Λαμπίρη ως κακή μητέρα, που «πέταξε το παιδί στη γιαγιά και εκείνο μεγάλωσε παχύσαρκο και προβληματικό».

«Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό» έγραψε χθες ο Νίκος Μουρατίδης προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Η ίδια η Χριστίνα Λαμπίρη δεν έχει απαντήσει δημόσια και αρκέστηκε στο να αναρτήσει λόγια του Χαβιέ Μπαρδέμ για την αξία των γυναικών και ειδικά των μανάδων.


Μία μέρα μετά,ωστόσο ο Νίκος Μουρατίδης, ξανά μέσω του blog του εμφανίζεται να συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα έγραψε σχετικά με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

 

Μάλιστα στο νέο κείμενό του αποκάλεσε την παρουσιάστρια «πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα» και έγραψε ότι «τα έκανε σκ... στην προσωπική της ζωή, με το θέμα της κόρης της»

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε:

«Χτες πέρασα πάρα πολύ ωραία μιλώντας με όλα τα κανάλια… Θέλανε πάρα πολύ να βγω on camera να τους πω για κάτι που έγραψα λέει για την Χριστίνα Λαμπίρη… Συγκεκριμένα η κ. Λαμπίρη πήρε θέση και είναι αρνητική στο να αποκτούν παιδιά τα ζευγάρια του ιδίου φύλλου με παρένθετη μητέρα.

Με γεια της με χαρά της, αλλά μήπως θα πρέπει όλοι αυτοί που δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν να ρίχνουν πρώτα μια ματιά και στην δική τους “καμπούρα”; Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα η Μαρία Ιωαννίδου, ως τι; Με τι σπουδές; Μια γυναίκα που δεν έκανε παιδί και που έγινε γνωστή μασώντας τσίχλα σε ταινίες του Δαλιανίδη; Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα ο Νίκος Οικονομόπουλος, ως τι; Ως κοινωνιολόγος ή ως ψυχολόγος; Μιλάει η Χριστίνα Λαμπίρη; Ως τι; Ως πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα; Μήπως μετά απ’ το γεγονός (όπως η ίδια έχει πει) ότι τα έκανε σκ... στην προσωπική της ζωή, με το θέμα της κόρης της, θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτική στο τι λέει;

Βλέπεις ανθρώπους μορφωμένους, καθηγητές ή διανοούμενους να μην εκφέρουν γνώμη – γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό – και θα ακούμε την γνώμη όλων αυτών των αμόρφωτων που βγαίνουν με άνεση στα κανάλια να μιλήσουν για τεκνοθεσία;

Για να συνέλθουμε λίγο μην ανοίξω το βρωμόστομά μου και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν…».

Στιγμιότυπο από τα όσα έγραψε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!