GOSSIP

Είδαμε τη Λένα Ζευγαρά να... λυγίζει μιλώντας για τον Καρρά [βίντεο]

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα η Λένα Ζευγαρά.

Η γνωστή τραγουδίστρια, με συναισθηματική φόρτιση, μίλησε για τον Βασίλη Καρρά, που όπως είπε, ήταν αυτός που «έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου».

«Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό, είναι τιμή μου, γιατί νιώθω σαν να έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου ένας τεράστιος θρύλος. Τον Βασίλη δεν τον γνώριζα προσωπικά, έτυχε να υπάρχει το τραγούδι αυτό, το «Μην κάνεις όνειρα γιατί ο θεός γελάει». Το άκουσα, μπαίνοντας στο στούντιο ζήτησανα το δειγματίσω, μου έκατσε πολύ καλά, το λάτρεψα, το πίστεψα από την αρχή.

Τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του είπα “κύριε Βασίλη, μπορώ να έχω αυτό το τραγούδι, τι σας οφείλω; Τι σας χρωστάω;”. Και μου είπε “το μόνο που θέλω είναι να το τραγουδήσεις και όταν φτάσεις ψηλά, να μην ξεχάσεις τον Βασίλαρο”, έτσι μου είπε. Και πραγματικά τον ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Λένα Ζευγαρά.

Η Λένα Ζευγαρά είπε στη συνέχεια: «Είναι ένας θρύλος! Εκτός από μένα έχει βοηθήσει πάρα πολλούς νέους καλλιτέχνες. Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε τίποτα. Τι να πω… Δεν έχω να πω κάτι! Και τρέμει η φωνή μου όταν μιλάω έτσι γι’ αυτόν».

 

Δείτε ΕΔΩ ένα απόσπασμα από όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!