GOSSIP

Η Τσαγκρινού είπε πως ο μέλλοντας σύζυγός της τής έκανε δώρο ένα... σπίτι!

Η τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του DJ Stephan και οι δυο τους σχεδιάζουν το γάμο τους και τώρα η ίδια αποκάλυψε γιατί δεν φορά μονόπετρο αρραβώνα στο χέρι της, ενώ μίλησε και για το ακριβότερο δώρο που της έχει κάνει το αμόρε της.

Η τραγουδίστρια ανέφερε στην κάμερα του Mega καλημέρα: «Δεν έχω ιδέα πότε θα γίνει ο γάμος.» και αποκάλυψε γιατί δεν φορά το μονόπετρο που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της: «Το μονόπετρο δεν το φοράω γιατί έχει γίνει κάτι. Έχω φάει μάτι σίγουρα, γιατί έφυγε ένα στρασάκι και το έχω στείλει να το φτιάξω»

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο ακριβό δώρο που της έχει κάνει ο Dj Stephan, η Έλενα δήλωσε: «Ένα σπίτι».

Να σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της σχετικά με τον γάμο της, είχε πει: «Είναι στα σχέδια μας, πιστεύω μέχρι το καλοκαίρι να σας καλέσουμε. Έχει γίνει η πρόταση δεν έχω ξεκινήσει να βλέπω νυφικά. Το δαχτυλίδι μου έχει σταλεί σε επισκευή γιατί δεν ξέρω ποιος με μία μάτιασε αλλά έφυγε ένα στρας. Η πρόταση γάμου έγινε σε κλαμπ με πάνω από 2000 άτομα, το καλοκαίρι, έπεσε στα πόδια μου… πολύ προσωπική στιγμή αλλά έγινε σαν μία παρέα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!