GOSSIP

Κώστας Κόκλας: «Το ισχαιμικό επεισόδιο ήταν ένα καμπανάκι…» [βίντεο]

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω, βρέθηκε ο Κώστας Κόκλας και μίλησε για την καριέρα του αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι κρατά πολύ καλές επαφές με όλες τις πρώην σχέσεις του και μιλά με τα πιο τρυφερά λόγια για τον γιο του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στην περιπέτεια υγείας που πέρασε και πως αυτό τον έκανε να αναθεωρήσει αρκετά στη ζωή του.

«Ήταν ο λόγος που αγάπησα τις γυναίκες και τις θαυμάζω και τις έχω ψηλά, τις έχω εξιδανικεύσει. Μεγάλωσα ανάμεσα σε πατρόν, σε υφάσματα, σε γυναίκες που άλλαζαν, στο κέφι τους, στο πως με φρόντιζαν. Όλα αυτά με έκαναν να τις θαυμάζω και να τις αγαπάω. Και έχω καλές σχέσεις με όλες μου τις πρώην. Ανάλογα το πως εννοείς το πολύ καιρό γιατί ήμουν 10 χρόνια με την κάθε σύζυγο και ήμουν πιστός. Έφευγα όταν δεν μπορούσα να είμαι πια στη σχέση και ήξερα ότι δεν έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε στον άλλον άνθρωπο. Είναι μια καθημερινή προσπάθεια που είναι να κάνεις και να αποδεικνύεις ότι αυτό είναι αλήθεια».

«Λέμε εφηβεία και τρομάζουμε αλλά και εμείς έφηβοι ήμασταν δεν πάθαμε τίποτα. Είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος που αν έχεις σωστούς ανθρώπους γύρω σου και σε στηρίξουν και σε ακούσουν τι λες μπορεί να είναι χρήσιμη περίοδος για σένα. Του αρέσει πολύ η παρέα γιατί γελάμε πολύ οι δύο μας, έχουμε ίδιο χιούμορ. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο μαζί. Ο γιος μου είναι πιο οργανωμένος από μένα, είναι καλός στα μαθηματικά και μακάρι να πάει καλά μπας και μείνει κάτι στην οικογένεια.

Δεν νιώθω ότι μπήκα στο τελευταίο κομμάτι αλλά το βλέπω να έρχεται. Είναι σκληρή η μοναξιά ειδικά για ανθρώπους που έχουν μάθει να είναι με πολλούς ανθρώπους μαζί. Κάποια στιγμή τα φώτα σβήνουν και τα πράγματα είναι πιο ήρεμα γιατί και εσύ δεν έχεις αντοχές και μένεις μόνος σου. Οπότε εκεί θεωρώ ότι θα χρειαστώ το κομμάτι της συντροφικότητας. Το θέμα είναι να προσέχω τον εαυτό μου και να προσφέρω την συντροφιά μου σε κάποιον άνθρωπο και όχι μόνο να μου προσφέρει τη φροντίδα του.

Δεν έρχεται ένα πράγμα μόνο του, ήταν η αφορμή το ισχαιμικό επεισόδιο. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις έγινε μέσα σε ένα τέταρτο πήγα στον γιατρό, ήταν ένα καμπανάκι. Ήταν θέμα τύχης! Από τη στιγμή που θα είσαι τυχερός και θα τη γλιτώσεις, θα σου χτυπάει το καμπανάκι και θα αναθεωρήσεις τη ζωή σου, θα βγάλεις πράγματα από τη ζωή σου, τη διατροφή σου. Η αξία που έχει ο εαυτός σου και πρέπει να τον προσέχεις γιατί δεν είσαι μόνος σου. Έχουμε τα παιδιά και τα πηγαίνουμε στα μπαλέτα, τα κολυμβητήρια και νομίζουμε ότι έτσι θα είναι η ζωή μας. Αλλά δεν θα είναι, αυτό περνάει».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!