GOSSIP

Ερωτευμένη είναι η Βαλέρια Κουρούπη - Δείτε ποιος της έκλεψε την καρδιά

Τον έρωτα βρήκε ξανά στη ζωή της η Βαλέρια Κουρούπη, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα, ένας συνάδελφός της, έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά της 49χρονης ηθοποιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife” και ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, αιτία είναι ο 32χρονος συνάδελφός της, Μάριος Δερβιτσιώτης.

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Δερβιτσιώτης γνωρίστηκαν στη σειρά του ΑΝΤ1 “Παρουσιάστε” το 2019 και λίγο καιρό αργότερα, συνεργάστηκαν ξανά στη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι χαρακτήρες που ενσάρκωναν κατέληγαν σε έναν παράφορο έρωτα, κάτι που δεν άργησε να γίνει και στην πραγματική τους ζωή.

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Δερβιτσιώτης είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο, έχουν άριστη επικοινωνία και η μεταξύ τους χημεία είναι έντονη.

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και μάλιστα, το περασμένο Μάϊο πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό.

Και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους ούτε στα social media

Να θυμίσουμε, πως η Βαλέρια Κουρούπη ήταν παντρεμένη με τον μουσικό Νίκο Ξύδη, γιο της Ελένης Βιτάλη, με τον οποίο αν και πήρε διαζύγιο διατηρεί άριστες σχέσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!