GOSSIP

"Φρενίτιδα" προκάλεσε η Monica Bellucci στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Monica Bellucci καθώς η γοητευτική ηθοποιός θα παραλάβει τιμητικό βραβείο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πόλης και η χθεσινοβραδινή της παρουσία στο Ολύμπιον προκάλεσε πανζουρλισμό και κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε εκεί λίγο μετά τις 11 το βράδυ προκειμένου να παρουσιάσει την προβολή του υβριδικού φιλμ «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα ενώ είχε προγραμματιστεί και να τιμηθεί με το βραβείο Χρυσός Αλέξανδρος για τη συμβολή της στον κινηματογράφο.

Από τις 9 το βράδυ, οι δρόμοι γύρω από το Ολύμπιον είχαν κατακλυστεί από κόσμο που ήθελε να δει από κοντά τη διάσημη ηθοποιό.

Και όταν τελικά εκείνη, γύρω στις 11 έκανε την εμφάνισή της, χαμογελώντας στους φωτογράφους και τις κάμερες, προκλήθηκε μία πολύ έντονη αναστάτωση, με τον απλό κόσμο να κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει μαζί της φωτογραφία.

Εκείνη, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και έχοντας τα μαλλιά της κάτω με τις γνωστές χαρακτηριστικές της αφέλειες, χαιρέτησε τον κόσμο, κοντοστάθηκε στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί για να την υποδεχτεί και μοίραζε φιλιά, χαμογελώντας συνεχώς. Μάλιστα, πλησίασε κάποιον θαυμαστή και έδωσε ένα αυτόγραφο, δείχνοντας να έχει πολύ καλή διάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα (9/11) το μεσημέρι, η σταρ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε δημοσιογράφους. Το ίδιο απόγευμα θα παρουσιάσει την αξέχαστη ταινία Μαλένα, στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!