GOSSIP

Ο ηθοποιός Γιάννης Κατινάκης μιλά για τη νέα ομοφοβική επίθεση που βίωσε

Για τη νέα λεκτική ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε, το περασμένο Σάββατο στο δρόμο, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του, μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Κατινάκης στον αέρα της εκπομπής της Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 6/11.

Για την λεκτική επίθεση που δέχτηκε στον δρόμο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, μίλησε ο Γιάννης Κατινάκης στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 6/11.

«Ήμουν από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου σε μια φίλη μου. Γυρνάω με ταξί, με αφήνει έξω από το σπίτι μου και θέλω να πάω δυο λεπτά να πάρω ένα πατατάκι να φάω. Είμαι στο Νέο Ηράκλειο, σε μια ήσυχη γειτονιά. Ήμουν αφηρημένος, κάτι σκεφτόμουν ενώ έτρωγα. 

Περνάει ένα αυτοκίνητό, κι ακούω να φωνάζουν πολύ δυνατά πάρα πολλά ομοφοβικά σχόλια. Ήταν πολύ άσχημες βρισιές και πολύ κακοποιητικός ο λόγος που δε μπορώ να τα πω τώρα. Και το θέμα είναι – γι’ αυτό το αναφέρω – ότι δεν είναι κάτι που σε ξαφνιάζει σαν περιστατικό, γιατί είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας» περιέγραψε αρχικά ο Γιάννης Κατινάκης.

«Και το καλοκαίρι που έγινε κάτι πιο σκληρό, γιατί εκεί με πλησίασε κάποιος, ήταν πολύ χειρότερο γιατί εκεί νιώθεις τη σωματική απειλή. Το να σου πει κάτι κάποιος στο δρόμο, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, σαν ένα ανοιχτά γκέι άτομο… Τα τελευταία χρόνια επιλέγω να μετακινούμαι μόνο με ταξί για να αποφεύγω αυτού του είδους τα περιστατικά. Από τα 16-17 που άρχισα να κυκλοφορώ πάντα δεχόμουν μια επίθεση» κατέληξε ο Γιάννης Κατινάκης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!