GOSSIP

Η Γραμμέλη έκανε ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο για τη Λασκαράκη [βίντεο]

Μια νέα κόντρα διαφαίνεται να δημιουργείται στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς σήμερα η Αφροδίτη Γραμμέλη, άσκησε δριμύτατη κριτική στην Βάσω Λασκαράκη και έκανε πολύ αιχμηρά σχόλια για την ηθοποιό που δοκιμάζει φέτος τις δυνάμεις της και ως τηλεπαρουσιάστρια.

Αφορμή για την τηλεοπτική... επίθεση που εξαπέλυσε η τηλεκριτικός στην ηθοποιό, στάθηκε, η πρόσφατη συνέντευξη που έκανε η Βάσω Λασκαράκη στην Κατερίνα Καραβάτου.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που είδαμε στο «The Break» ( δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη) προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου στο «Mega Καλημέρα».

Κατόπιν, η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις ερωτήσεις που έκανε η Βάσω Λασκαράκη, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Όταν εγώ λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά».

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Όταν εγώ λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά. Διότι δεν μπορείς σε μια συνέντευξη να πηγαίνεις, να έχεις απέναντί σου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει την πορεία της Κατερίνας και να τοποθετείσαι στην ερώτηση και να δίνεις και την απάντηση. “Είσαι καλό παιδί, πες μας γι’ αυτό”.

Μα, τι είναι αυτό τώρα; Είναι δυνατόν να δημιουργείς αυτή την οικειότητα στη συνέντευξη, να προδικάζεις, να δοξάζεις τον καλεσμένο σου και να κάνεις μια νερόβραστη κουβέντα, “τι καλή που είσαι, εσύ είσαι πιο καλή” κλπ. Εγώ αυτά δεν τα μπορώ, με συγχωρείτε».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!