GOSSIP

Αβάσταχτο το πένθος για το Γιώργο Μαυρίδη - Πέθανε ο πατέρας του

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Κυριακής μέσω social media.

Ειδικότερα, μέσα από την ομάδα του ΠΑΟΚ όπου και πια αγωνίζεται ο Γιώργος Μαυρίδης στο Ποδόσφαιρο Σάλας, γνωστοποιήθηκε στο Facebook πως ο πατέρας του παρουσιαστή άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους.

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Α.Σ. ΠΑΟΚ.

To "αντίο" του Γιώργου Μαυρίδη

Ο παρουσιάστής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να πει το δικό του στερνό αντίο στον πατέρα του και ανέβασε μια φωτογραφία του από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο και έγραψε:

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδόσφαιριστη και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα...Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα , δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκυλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμαρώσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί.
Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.
Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νικη!»

 

“Μεγάλωσα με ένα πατέρα που μπαινόβγαινε στην φυλακή για πολιτικούς λόγους και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!