GOSSIP

Συγκινεί η Υψηλάντη που μεγαλώνει την εγγονή της μετά το θάνατο της κόρης της

Η Αιμιλία Υψηλάντη, στα 81 της χρόνια καλείται να σταθεί στο ύψος των πολύ απαιτητικών περιστάσεων και να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της εγγονής της την οποία μεγαλώνει μετά τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της, Μαρίνας Υψηλάντη. 

Η μονάκριβη κόρη της ηθοποιού, έφυγε από τη ζωή το 2022 σε ηλικία 55 ετών αφήνοντας πίσω της μια κόρη, την εγγονή της Αιμιλίας.

Η κορυφαία ηθοποιός η οποία συγχρόνως είναι και θεατρική επιχειρηματίας, φέτος ανεβάζει στο θέατρo «Αργώ» ένα έργο στο οποίο και πρωταγωνιστεί η ίδια. Σ' αυτό η Αιμιλία Υψηλάντη υποδύεται τη μητέρα δύο αγοριών και μίλησε για τον ρόλο της αλλά εστίασε και στον σπουδαιότερο ρόλο που έχει στην πραγματική ζωή καθώς πρέπει να είναι και μητέρα και πατέρας για την εγγονή της.

Συγκεκριμένα, η σπουδαία ηθοποιός είπε:

«Εδώ πρέπει να παίξω και τον ρόλο της μαμάς ενώ κανονικά πρέπει να παίζω μόνο της γιαγιάς. Αλλά όταν δεν υπάρχει πατέρας και μητέρα, όπως πολλές φορές πολλές γιαγιάδες επωμίζονται κάποιους ρόλους… Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσω την ισορροπία σ’ αυτό».

Να θυμίσουμε ότι η Μαρίνα Υψηλάντη, κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Νοέμβριο αιφνίδια, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τους οικείους και περισσότερο από όλους τη μητέρα και την κόρη της. Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της ηθοποιού και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών "Γιώργος Θεοδοσιάδης" κι αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Αιμιλία Υψηλάντη με αφορμή τις θεατρικές πρεμιέρες στο θέατρό της:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!