GOSSIP

Αποκαλύφθηκε χωρισμός - βόμβα στο Χόλιγουντ για την Meryl Streep

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκαναν τα αμερικανικά media για την πολυβραβευμένη ηθοποιό Mery Streep, αφού δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως η σταρ είναι σε διάσταση εδώ και καιρό με το σύζυγό της και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα!

Συγκεκριμένα δημοσίευμα αναφέρει πως η σταρ και ο επί 45 χρόνια σύζυγός της και γνωστός γλύπτης Don Gummer , έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, η πολυβραβευμένη 74χρονη ηθοποιός και ο 76χρονος γλύπτης έχουν χωρίσει για περισσότερα από έξι χρόνια.

Σε μια δήλωση που μοιράστηκε στο “Page Six”, εκπρόσωπος του πρώην ζευγαριού ανέφερε: «Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει για περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάνα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές».

Να σημειώσουμε, πως η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μέριλ Στριπ και του Ντον Γκάμερ ήταν στα Όσκαρ του 2018.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: Τον 43χρονο τραγουδοποιό Χένρι Γουλφ, και τις ηθοποιούς Μάμι Γκάμερ, 40 ετών και Γκρέις, 37 ετών, και την 30χρονη Λουίζα Τζέικμπσον.

Μάλιστα, έχουν και πέντε εγγόνια.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά μέσω του αδερφού της Μέριλ Στριπ το 1978 και παντρεύτηκε αργότερα τον ίδιο χρόνο κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής τελετής στον κήπο του σπιτιού των γονιών της ηθοποιού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!