GOSSIP

Ο Γαρδέλης σχολίασε τη χθεσινή του on air κόντρα με τη Φαίη Σκορδά

Ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και την αποχώρησή του από το I am a celebrity: Get me out of here, βρέθηκε χθες Δευτέρα 16/10 καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και όταν έκανε ένα σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Η κάμερα άλλης πρωινής εκπομπής συνάντησε τον ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη λίγη ώρα μετά το επίμαχο συμβάν (δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Fay's Time) και εκείνος απάντησε γι’ αυτό το σκηνικό τονίζοντας πως ένιωσε πολύ άβολα καθώς ο καθένας έχει την γνώμη του.

«Μόλις βγήκα από τη Φαίη είμαι λίγο ταραγμένος, αισθάνθηκα ότι μπήκα σε μία λογοκρισία για τις σκέψεις μου, όλοι έχουν την άποψή τους δεν μπορώ να έχω την άποψή μου; Δεν ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική ζωή και ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός παρά μόνο το πολιτικό έργο που παράγει. Είναι ομοφοβικό και ρατσιστικό να αναπαράγει συνεχώς τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή… με έχει στεναχωρήσει που είμαστε ένας λαός που έχει μπει σε ένα διχασμό θα έπρεπε να μας αφορά η επιβίωσή μας» απάντησε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης για το σκηνικό με την Φαίη Σκορδά.

Για τον Τάσο Ξιαρχό, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε: «Δεν έχω καμία έγνοια να επικοινωνήσω, εγώ θέλω να μπω ξανά μέσα. Από αυτό που έζησα πολύ λίγα έχουν παιχτεί, δεν ξέρω τι έκανε το μοντάζ ποιος κράτησε τις σκηνές… Δεν θέλω να πω τους λόγους που έφυγε η Δήμητρα Αλεξανδράκη».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!