GOSSIP

Νέο ξέσπασμα του Μπέου κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Φώναξε τον φλώρο»!

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να σταματήσει τον... πόλεμο που άνοιξε ανάμεσα στον ίδιο και το γνωστό τραγουδιστή Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την κακοκαιρία Daniel που κατέστρεψε το Βόλο, ο τραγουδιστής που διατηρεί σπίτι στη Μαγνησία, έκανε επί σκηνής πολύ αιχμηρά σχόλια για το Δήμαρχο της πόλης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος τότε είχε αποκαλέσει τον τραγουδιστή "φλώρο".


Και τώρα που ο Βόλος πλημμύρισε ξανά με την κακοκαιρία Elias, ο Δήμαρχος Βόλου επανέλαβε τους ίδιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον καλλιτέχνη.


Το νέο ξέσπασμα του Αχιλλέα Μπέου έγινε στον αέρα της εκπομπής του Λιάγκα με τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν: «Την άλλη φορά που μου την έφερες… Φώναξε αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Εδώ είμαστε 20 ώρες το 24ωρο στο δρόμο. Αυτόν τον φλώρο φώναξέ τον να βοηθήσει. Το “φλώρος” δεν είναι βρισιά. Άσε τώρα, που πήγε να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός;», είπε έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος.

«Σε αδικεί αυτό, μην το κάνεις», του έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!