GOSSIP

Ο Ξιαρχό έγινε έξαλλος με τη δήλωση της Ορφανού για την ομοφυλοφιλία

Η δήλωση της Νεφέλης Ορφανού ότι η «ομοφυλοφιλία είναι παραβατική» προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων και ανάμεσα σε όσους... εξαγριώθηκαν με τα λεγόμενα της ηθοποιού, ήταν και ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό. 

Θυμίζουμε πως η Νεφέλη Ορφανού σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της στην εκπομπή της Μελέτη, κλήθηκε να σχολιάσει το φαινόμενο Κασσελάκη και η ίδια ακούστηκε να λέει: «Δεν φταίει ο κύριος Κασσελάκης, η ομοφυλοφιλία θεωρείται πολύ στρέιτ πλέον. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Η τάση να είναι ο άντρας με τη γυναίκα είναι θέμα τεκνοποίησης. Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική. Κι εγώ που δεν έχω κάνει παιδιά, είμαι παραβατική. Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει και καριέρα και παιδί. Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω έρωτα με μια φίλη μου». 

Τώρα ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου και δήλωσε: «Σε μία γυναίκα από άλλον αιώνα, δε μπορείς να της πεις τι και πώς, γιατί δεν θα αντιληφθεί. Κατ’ αρχήν δεν είναι τίποτα τάση. Δεν γίνεται μόδα κάτι, το ότι είναι πιο ανοιχτό το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας, είναι γιατί επιτέλους έχει απελευθερωθεί η ανθρωπότητα, δεν ζουν πια κρυφά. Τι κάθεται και μπλέκεται με τη ζωή μας; Έχουμε παιδευτεί, έχουμε φάει κλωτσιές, βρισιές, μας σταματούν τα αμάξια στον δρόμο και μας κοροιδεύουν και ξαφνικά τα ισοπεδώνουμε όλα τόσο εύκολα;».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό αναρωτήθηκε: «Για ποιον λόγο της δίνουμε βήμα να μιλάει; Μπορεί ένα παιδί να διαβάσει τη δήλωσή της και να συνδεθεί μαζί της. Αυτά είναι κομπλεξικά».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο με την αντίδραση του Ξιαρχό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!