GOSSIP

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Τζούλια Παπαδημητρίου

Αβάσταχτο είναι το πένθος που βιώνει η Τζούλια Παπαδημητρίου, καθώς δημοσίευμα αποκαλύπτει πως πέθανε ο αδελφός της πρώην συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου.

Ο  Ηλίας Παπαδημητρίου πέθανε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. σε ηλικία 50 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς 

Τραγική φιγούρα, εκτός από τις τρεις αδερφές του, Τζούλια, Μπριγκίτα και Καρολίνα Παπαδημητρίου, είναι η μητέρα του Ναυσικά, που μέσα σε 12 χρόνια είδε τους δυο γιους της, τον πρωτότοκο Γιώργο και τον βενιαμίν, Ηλία να φεύγουν από τη ζωή. Θρήνος φυσικά και για τον μοναχογιό του εκλιπόντος Alexandre Παπαδημητρίου που ζει μόνιμα στην Ελβετία με τη μητέρα του.

Την τραγική είδηση έξανε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης (12/09) η μικρότερη αδερφή του Ηλία Παπαδημητρίου, Καρολίνα, γράφοντας στο Facebook: «Έφυγε ο Ηλίας μας σήμερα το μεσημέρι στη 1 από ανακοπή ξαφνικά χωρίς να έχει προηγούμενο πρόβλημα υγείας. Πήγε στα επείγοντα στο Γεννήματα με αδιαθεσία κάλεσαν οι αδερφές μου το ασθενοφόρο και , έπαθε ανακοπή στο Γεννήματα όπου και του έκαναν 52 λεπτά ΚΑΡΠΑ. Δεν τα κατάφερε μας είπε η Γιατρος.. απ την μια στιγμή στην άλλη .. Αδερφουλη μου τώρα θα πας στον Γιώργο μας και τον μπαμπα… Αυτά τα υπεροχα γαλάζια ματάκια σου δεν θα ξανανοίξουν ποτε. Πως θα το αντέξω και αυτό…δεν μπορώ να το πιστέψω. Εγώ δεν έχω πια αδερφούς…χάσαμε τα αγόρια μας μαμα.. Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας… Αχ Μάνα μου…τα αγόρια άου…».

Σε άλλη της ανάρτηση η Καρολίνα Παπαδημητρίου ανέφερε: «Αγαπημένοι μας φίλοι, ο Ηλίας μας έφυγε ξαφνικά μέσα από το νοσοκομείο χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Ξαφνικός θάνατος μας είπαν.. Επειδή θα γίνει νεκροψία θα σας ανακοινώσω ποια μέρα θα συνοδευσουμε τον Λιακο μας στην τελευταία του κατοικία. Δεν θα είναι σε κλειστό οικογενειακό κυκλο, θα είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματα και συμπαράσταση, θε σας απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά μόλις βρω κουραγιο, συγχωρέστε με».

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του στην εφημερίδα Espresso ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, το 2011 χτυπημένος από λευχαιμία έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος αδερφός της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Γιώργος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!