GOSSIP

Ο Λιανός αποκάλυψε τί μέλλει γενέσθαι με τα The Voice και Survivor [βίντεο]

Τους Γιώργο Λιανό και Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής των Χατζίδου - Παύλου και οι δυο παρουσιαστές φάνηκαν να... παγώνουν όταν δέχτηκαν μια συγκεκριμένη ερώτηση.

Συγκεκριμένα οι δυο τους ρωτήθηκαν, μεταξύ άλλων, το αν θα πάνε στο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου, του γνωστού "Ντάνου" του Survivor, που θα παντρευτεί την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor Δήμητρα Βαμβακούση.

Μόνο που η δημοσιογράφος μπερδεύτηκε και είπε αρχικά αν θα πάνε στο γάμο του Αρναούτογλου!


Ο δε Λιανός,που αυτό το διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το «I’m a Celebrity get me out of here» στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε για το μέλλον του Survivor αλλά και του The Voice. 

«Δεν έχω ιδέα πότε θα φύγουμε για Άγιο Δομίνικο. Εγώ θα σου αποκαλύψω τον συμπαρουσιαστή μου. Θα ανακοινωθεί από εκεί που πρέπει», δηλώνει ο Γιώργος Λιανός για το νέο project επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Το ριάλιτι δεν θα είναι σκληρό. Δεν θα τρώνε κατσαρίδες οι παίκτες, το πράγμα θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. Θα είναι λίγο ζόρικο που θα είμαι πάλι μακριά από την οικογένειά μου αλλά τι να κάνουμε;», συμπληρώνει ο παρουσιαστής.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιανός διευκρινίζει για το μέλλον του Survivor και του The Voice: «Το Voice δεν θα γίνει, το έχουμε κατεβάσει, το έχουμε στην αποθήκη πλέον. Για το Survivor δεν έχω ιδέα, έχουμε κάνει focus τώρα αλλού».


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο και την αντίδρασή τους όταν ρωτήθηκαν για το γάμο του Ντάνου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!