GOSSIP

O Βασιλάκος από το Πήλιο κάνει έκκληση για βοήθεια και μιλά για νεκρούς [βίντεο]

Η κακοκαιρία Daniel, χτύπησε αλύπητα τη Μαγνησία και έσπειρε τον όλεθρο στο Βόλο και στο Πήλιο, όπου είναι εγκλωβισμένος εδώ και μέρες και ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο πρώην τηλεοπτικός Bachelor έτυχε να κάνει διακοπές στο ανατολικό Πήλιο και ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ακόμη ένα βίντεο στο οποίο τους έδειξε την βροχή που πέφτει ασταμάτητα αλλά και τις αστραπές παρακαλώντας τους να προσευχηθούν καθώς όπως έγραψε δεν υπάρχει σωτηρία.

 

«Παιδιά κάντε την προσευχή σας. Δεν κάνω πλάκα, μιλάω πάρα πολύ σοβαρά. Αυτό που γίνεται σήμερα δεν έχει προηγούμενο. Ό,τι είχε μείνει στο βουνό σήμερα με αυτό που συμβαίνει θα διαλυθεί. Η καταστροφή θα είναι τεράστια, δείτε εδώ τι γίνεται. Είναι Πέμπτη και οι βροχές έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα. Δεν υπάρχει σωτηρία με τίποτα. Ό,τι είχε μείνει όρθιο σήμερα θα καταστραφεί. Αυτό που συμβαίνει στο βουνό δεν έχει προηγούμενο. Νομίζουμε ότι θα φύγει το σπίτι. Σίγουρα στον κήπο θα έχει γίνει υποχώρηση εδάφους. Πάλι καλά το σπίτι δεν είναι χτισμένο δίπλα στο ρεύμα» λέει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στα Instagram stories του ενώ σε ένα επόμενο αποκάλυψε πως στα χωριά Ζαγορά και Πουρί οι άνθρωποι πνίγονται.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!