GOSSIP

Δύο ξανθά «αγγελάκια» της Victoria's Secret κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Είναι και οι δυο, από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη και οι δυο τους μοίραζαν εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό όποτε εμφανίζονταν με φτερά αγγέλου και εσώρουχα στην πασαρέλα των σόου της Victoria;s Secret και τώρα οι δυο ξανθιές... θεές απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και βρέθηκαν και στη Μύκονο.

Ο λόγος για την 38χρονη Ολλανδέζα καλλονή Doutzen Kroes και την 34χρονη Candice Swanepoel, που κατάγεται από τη Νότιο Αφρική.

Doutzen

Candice

Τα δύο μοντέλα αποφάσισαν να κάνουν διακοπές μαζί στο νησί των ανέμων, ενώ στην παρέα τους βρέθηκαν κι άλλοι καλοί τους φίλοι. 

Μαζί με το διάσημο μοντέλο από την Ολλανδία βρίσκεται και ο σύζυγός της, Σάνερι Τζέιμς Χορέ, καθώς και τα παιδιά τους.



Η Kroes μοιράστηκε μάλιστα, υλικό από το καλοκαίρι τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε ανάρτηση που έκανε μπορεί να δει κανείς κοινές τους φωτογραφίες, βίντεο στο οποίο φαίνονται να απολαμβάνουν τις βουτιές τους από ένα σκάφος, αλλά και ελληνικά φαγητά.



Εντυπωσιακό φυσικά, είναι το στιγμιότυπο με τις δύο γυναίκες να ποζάρουν με τα μπικίνι τους αγκαλιασμένες πάνω στο σκάφος. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ντάουτσεν Κρους έγραψε: «Ποιοτικός χρόνος με φίλους στην Ελλάδα».



Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, η 38χρονη Kroes συνόδεψε ένα βίντεο από τις διακοπές της, με τους διάσημους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη: «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!