GOSSIP

Η Καλή Καλό είχε ένα μακάβριο μυστικό - Βρέθηκαν στο σπίτι της οστά

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού το οποίο νοίκιαζε η ηθοποιός, Καλή Καλό στην Άνω Κυψέλη και η οικονόμος που την εξυπηρετούσε, όταν αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μπαούλο για να βγάλουν από μέσα ρούχα και άλλα αντικείμενά της: σε ένα ξύλινο κουτί υπήρχαν τα οστά του μοναχογιού της, τον οποίο είχε χάσει πριν από περίπου 40 χρόνια από έκρηξη.

Την αποκάλυψη έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εφημερίδα Espresso: «Είναι αλήθεια. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι δύο γυναίκες ότι βρήκαν αυτό σε ένα από τα μπαούλα της μεγάλης θεατρίνας».

Και πρόσθεσε: «Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής». Ηταν τόσο δυνατή η αγάπη μάνας και γιου, που η ίδια ποτέ δεν θέλησε να τον απαρνηθεί.

Ο γιος της Χρήστος ήταν καρπός του έρωτά της με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα. Σε ηλικία 13 ετών ο Χρήστος τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και παρότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών. Για πολλά χρόνια μετά την απώλεια του γιου της η ηθοποιός είχε αποτραβηχτεί στην Αστυπάλαια.

 

Η 96χρονη και σπουδαία θεατρίνα Καλή Καλό βρίσκεται φιλοξενούμενη σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, μια και πλέον δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνη της ώσπου να μπορέσει το Γηροκομείο Αθηνών να τη φιλοξενήσει. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε η Καλή Καλό να βρει μόνιμο σπίτι στο Γηροκομείο.

Οταν λοιπόν η σπιτονοικοκυρά μαζί με την οικονόμο της μεγάλης θεατρίνας άρχισαν να πακετάρουν τα αντικείμενά της, μέσα σε ένα από τα μπαούλα του μικρού διαμερίσματος βρήκαν και το μακάβριο εύρημα των οστών του πολυαγαπημένου της γιου. Οπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, το καλά κρυμμένο μυστικό των οστών του γιου της γνώριζε και μια παλιά στενή συνεργάτιδα της μεγάλης ηθοποιού, η οποία της το είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο. Σύμφωνα με τον κ. Μπιμπίλα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαλευκανθεί η υπόθεση των οστών, καθώς υπόκειται στον Ποινικό Κώδικα και δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!