GOSSIP

Η Βρισηίδα έγινε έξαλλη με μια ερώτηση που της έκαναν [βίντεο]

Στην πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής βρέθηκαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Το ζευγάρι μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, με τη γνωστή influencer να αποχωρεί έξαλλη από το σημείο των δηλώσεων, μετά από ερώτηση ρεπόρτερ.

«Πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, έλεγες στον Σπύρο να μην απαντάει για το Survivor και να το παίξει λίγο… τρελίτσα. Γιατί;», τη ρώτησε ένας από τους ρεπόρτερ, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

«Off-camera μιλάς εσύ τώρα; Μου μιλάς για πράγματα που έχουν γίνει off-camera όμως. Το είπα γιατί… όχι βασικά δεν θα σου απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, πρέπει να βγει πρώτα εκεί. Γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ πέρα, για να συγκρατήσω τον Σπύρο να μη μιλήσει, να μην τον ρωτάτε πράγματα αν δεν τελειώσει πρώτα το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και μετά να βγει σε άλλες εκπομπές», συμπλήρωσε αμέσως μετά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όταν ο Σπύρος Μαρτίκας της ζήτησε να ηρεμήσει, εκείνη του απάντησε: «Θα μου τη βγάλουν ξινή τη βραδιά» και εμφανώς ενοχλημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το σημείο των δηλώσεων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!