GOSSIP

Εκλογές: Αυτοί οι celebrities ήταν υποψήφιοι αλλά δεν τα κατάφεραν

Καθώς πλέον ολοκληρώνεται η καταγραφή όλων των ψήφων των χθεσινών βουλευτικών εκλογών, η σαρωτική νίκη της ΝΔ, αλλά και ο αποκλεισμός πολλών κομμάτων (όπως αυτό της Ζωής Κωνσταντοπούλου) από την είσοδο στη Βουλή καθώς δεν κατάφεραν να πιάσουν το 3% έχει σαν αποτέλεσμα, πολλοί ηθοποιοί, μοντέλα κ.ά. celebrities που ήταν φέτος υποψήφιοι στις εκλογές να μείνουν εκτός.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν η Μαρία Νικόλτσιου και ο Χρύσανθος Κοσελόγλου στην εκπομπή του Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου συνδέθηκαν, εκλέγονται από το πρώτο κόμμα και πρόσωπα που δεν το περίμεναν, σε αντίθεση με ιστορικά στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου.

Κάποια από τα ονόματα ιστορικών στελεχών που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου είναι ο Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Φίλης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Κώστας Ζαχαριάδης, o Ανδρέας Ξανθός και ο Μάκης Μπαλαούρας.

Εκτός όμως έμειναν και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες όπως ο Μάριος Αθανασίου, η Νόνη Δούνια, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μιθριδάτης, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Βαγγέλης Σερίφης (ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη) η Εύη Βατίδου, και η Ελένη Γερασιμίδου.

Δύο ηθοποιοί, ο Χρήστος Βαλαβανίδης ήταν υποψήφιος στον Β1 βόρειο τομέα Αττικής και ο Ηλίας Λογοθέτης στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, δεν μπόρεσαν επίσης να εκλεγούν με το «Κίνημα Φτωχών».
Με το κόμμα "ΕΑΝ" του Αναστάσιου Κανελλόπουλου ήταν υποψήφιος στις εκλογές ο τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης, ο οποίος δεν εκλέχθηκε βουλευτής.

Αντίθετα, στην Βουλή μπαίνουν η δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης (βγήκε δεύτερη σε ψήφους, πίσω από την Κατερίνα Νοτοπούλου) και η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σεμίνα Διγενή, που ήταν πρώτη σε σταυρούς στον Νότιο Τομέα Αθηνών με το ΚΚΕ.

Η Μαρία Νικόλτσιου συνεχάρη τέλος την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την προεκλογική περίοδο που πέρασαν από την εκπομπή της οι πολιτικοί αρχηγοί και κατάφεραν να βγάλουν ένα άλλο πρόσωπο.

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!