GOSSIP

Η Angelina Jolie πήγε στο Λευκό Οίκο με συνοδό το γιο της Madoxx

Φέτος, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η πρώτη κυρία Τζιλ φιλοξένησαν στο Λευκό Οίκο τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γιόλ και τη σύζυγό του Κιμ Κέον-χι για τον εορτασμό της 70ής επετείου της συμμαχίας των ΗΠΑ με την δημοκρατία της Νότιας Κορέας και στο επίσημο δείπνο καλεσμένη ήταν και η χολιγουντιανή σταρ Angelina Jolie.

H Angelina Jolie που είναι και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, έχει βρεθεί αρκετές φορές στο Λευκό Οίκο και για την συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε να έχει ως επίσημο συνοδό της, τον μεγάλο γιο της Madoxx.


O Madoxx, είναι πλέον 21 ετών και αποτελεί το ένα από τα συνολικά τρία παιδιά που έχει υιοθετήσει η Jolie (με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt είχαν αποκτήσει και τρία βιολογικά παιδιά). 


Ο νεαρός που γεννήθηκε στην Καμπότζη, υιοθετήθηκε από την σταρ το 2002 και σπούδασε βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ, οπότε πιθανά αυτός ήταν και ο λόγος που η σταρ τον επέλεξε ως συνοδό της στη συγκεκριμένη εκδήλωση όπου ήταν παρόντες πολλοί αξιωματούχοι της Νοτίου Κορέας.


Φυσικά μαμά και γιος μαγνήτισαν τα βλέμματα με την σταρ να δείχνει ολοφάνερα το πόσο περήφανη νοιώθει για το γιο της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!