GOSSIP

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη

Ο Χάρος χτύπησε ξανά την πόρτα της οικογένειας του αείμνηστου τραγουδιστή, που ξεψύχησε σε τροχαίο, καθώς χθες Σάββατο 4 Μαρτίου έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος.
 

Ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή νοσηλευόταν για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τον Ιανουάριο στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κηδεία του Σταύρου Παντελίδη θα τελεστεί την Τρίτη 7 Μαρτίου.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στην εκπομπή “Πρωινό” είχε μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του: «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά».

Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Παντελίδης είχε σταματήσει να εμφανίζεται μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, καθώς βρισκόταν στο πλευρό της οικογένειάς του

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!