GOSSIP

Η Νεσχάν αποκάλυψε τη μεγάλη δωρεά που κάνει ο Ατζούν στην Τουρκία

Μέσα στην αγωνία ζει η Νεσχάν Μουλαζίμ, η οποία κατάγεται από την Τουρκία, μετά τον καταστροφικό σεισμό στη γειτονική χώρα που στοίχισε τις ζωές σε πάνω από 40.000 ανθρώπους και η ίδια αποκάλυψε πως ο Τούρκος παραγωγός του Survivor ενώνει τις δυνάμεις του με ένα διάσημο Τούρκο ροκ τραγουδιστή και θα κάνουν μια μεγάλη δωρεά για τους χιλιάδες άστεγους που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός.

Το γνωστό μοντέλο που ζει και κάνει καριέρα στην Ελλάδα μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στο ένθετο «Secret» χωρίς να κρύψει την οργή της αναφορικά με την αντίδραση του τουρκικού κράτους.

«Είναι πολύ μεγάλη η καταστροφή ο σεισμός στην Τουρκία. Είναι σαν να έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου και είναι ακόμα χειρότερα αυτά που έρχονται. Τώρα συλλαμβάνουν κατασκευαστές και τους κατηγορούν. Πριν όμως αυτοί οι ίδιοι τους είχαν δώσει άδειες για να χτίσουν. Η τουρκική κυβέρνηση πήγε την τέταρτη μέρα, ενώ οι Έλληνες ήταν εκεί από την πρώτη μέρα για να βοηθήσουν… Αποδείχθηκε πως οι άνθρωποι μαζί με τα σπίτια τους αγόρασαν και τον τάφο τους, χωρίς να το ξέρουν» ανέφερε η Νεσχάν Μουλαζίμ.

«Θέλω να σημειώσω ότι ένας άνθρωπος που πραγματικά προσφέρει τεράστιο έργο εδώ και είκοσι χρόνια στην Τουρκία είναι ο τραγουδιστής Χαλούκ Λεβέντ. Αυτός έχει φτιάξει ένα δικό του Ίδρυμα, που λέγεται Ahtab και μέσω αυτού συγκεντρώνει χρήματα και βοηθάει πληγέντες από φυσικές καταστροφές… Ο τραγουδιστής έχει ήδη αγοράσει 5.000 κοντέινερ και ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει υποσχεθεί ότι θα τα επιπλώσουν και θα τα κάνουν σαν σπιτάκια» συμπλήρωσε η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!