GOSSIP

Δολοφονήθηκε ο διάσημος Νοτιοαφρικανός ράπερ AKA

Ο ράπερ AKA, ένας από τους κορυφαίους στο είδος του στη Νότια Αφρική έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς το απόγευμα της Παρασκευής (10/02), μαζί με έναν φίλο του. Οι δύο άνδρες δολοφονήθηκαν την ώρα που έφευγαν από ένα εστιατόριο στο Ντούρμπαν και πήγαιναν στο αυτοκίνητό τους.

O Kiernan Forbes,  όπως ήταν το πραγματικό όνομά του, έχει βραβευθεί αρκετές φορές στη Νότια Αφρική. Ο ράπερ, που ήταν 35 ετών, υπήρξε και υποψήφιος για βραβείο MTV Europe.

Οι γονείς του 35χρονου μουσικού ήταν εκείνοι που έκαναν γνωστό τον θάνατό του, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας γιου… Ο γιος μας αγαπήθηκε και έδωσε πίσω αγάπη», έγραψαν, μεταξύ άλλων, οι γονείς του ΑΚΑ.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ενώ οι Αρχές σημειώνουν ότι τα κίνητρα την επίθεσης παραμένουν προς το παρόν άγνωστα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε για το περιστατικό: «Δύο ένοπλοι φέρονται να τους πλησίασαν, ενώ περπάτησαν προς το μέρος τους από την απέναντι πλευρά του δρόμου και πυροβόλησαν τα θύματα από κοντινή απόσταση».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!