GOSSIP

"Ράκος" η Ελευθερία Ελευθερίου - Είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο

Οι αποκαλύψεις στο Survivor All Star για τις κρυφές ερωτικές συναντήσεις στο δάσος του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα, προκάλεσαν την αντίδραση των συντρόφων και των δυο που είδαν από την tv τις απιστίες των δικών τους ανθρώπων. Και ενώ όλοι ξέραμε πως ο Μπο ήταν ζευγάρι με την Καρολίνα, τώρα επιβεβαιώθηκε πως η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ζευγάρι με τον Μάριο!

Θυμίζουμε πως ήδη από την προβολή του τρέιλερ ο Μπο, εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, και έδειξε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τα όσα έκαναν οι Καρολίνα και ο Μάριος και είπε πως είχε συνομιλήσει και με την κοπέλα του Μάριου.

όσο ο Μάριος όσο και η Ελευθερία δεν έχουν παραδεχθεί τη σχέση τους, όμως είναι μαζί από τα Χριστούγεννα, λίγες μέρες δηλαδή πριν φύγει για το ριάλιτι επιβίωσης ο Μάριος.

Στην εκπομπή Happy Day προβλήθηκε η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε και μία αποκάλυψη!

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ελευθερία Ελευθερίου μου λέει το ρεπορτάζ μου ότι είναι όντως χάλια, παρόλο που το Σάββατο την είδαμε να είναι στα μπουζούκια. Η φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει ότι είναι μαζί από τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί».

Να σας θυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο του survivor all star, είδαμε τα τρυφερά τετ α τετ της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και βάσει των συγκεκριμένων πλάνων που προβλήθηκαν, έγινε μια μεγάλη κουβέντα, από την αρχή του συμβουλίου του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανοίγει το θέμα, λέγοντας ότι έχουν παραβιαστεί κανόνες, που έχουν να κάνουν με την παραγωγή και με τίποτα δεν θα πρέπει να παραβιάζονται, γιατί στο τέλος θα υπάρχουν κυρώσεις για ολόκληρη την ομάδα.

Δείτε την πρώτη κοινή φωτογραφία του Μάριου με την Ελευθερία. Λέτε να μπει στο ριάλιτι;

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!