GOSSIP

Η Σπυροπούλου δάκρυσε on camera για τη γέννηση του γιου της

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν την περασμένη Τρίτη (3/1) η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και όπως είναι αναμενόμενο, το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το μεσημέρι, ανήμερα των Θεοφανίων, η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της. Κατά την έξοδό της, η ίδια έκανε τις πρώτες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά που νιώθει για το γεγονός ότι έγινε μαμά για πρώτη φορά.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και δάκρυσε μπροστά στους δημοσιογράφους.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/1) στην εκπομπή «Open Weekend».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!