GOSSIP

Η Καραβάτου μας έδειξε που βρήκε γαλήνη και ηρεμία φέτος τις Γιορτές

H Κατερίνα Καραβάτου, σύντομα θα κάνει τηλεοπτικό comeback ως η παρουσιάστρια του My Style Rocks αλλά προς το παρόν επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα ήρεμα και οικογενειακά.

Η γνωστή παρουσιάστρια ταξίδεψε με τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα στη Μικρή Πρέσπα και χάρηκαν τις ομορφιές, τη γαλήνη και την ελευθερία της φύσης. Μικροί και μεγάλοι περπάτησαν στο δάσος γύρω από τη λίμνη, έτρεξαν, έπαιξαν και φυσικά απόλαυσαν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Την αποκάλυψη της εκδρομής τους έκανε η Κατερίνα Καραβάτου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες τόσο με την ίδια και τα παιδιά της όσο και με τα τοπία που αντίκρισαν. Η παρουσιάστρια γέμισε τις μπαταρίες της και σιγά σιγά μετράει αντίστροφα για την τηλεοπτική επιστροφή της, καθώς το «My Style Rocks», μέσα στον Ιανουάριο του 2023 θα κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο.

«Υγεία, ηρεμία, γαλήνη και χαρά! Όλα όσα έχω μπροστά στα μάτια μου σας εύχομαι και σας φιλώ γλυκά...» έγραψε στο Instagram

 

Μέχρι τότε η παρουσιάστρια χαίρεται τις πολύτιμες στιγμές με την οικογένειά της και προετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη χρονιά που φεύγει.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!