GOSSIP

Χώρισαν για μια ακόμη φορά οι Δαλάκα και Φιντιρίκος [βίντεο]

Την ώρα που είναι πλέον βέβαιη η συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor All Star, μάθαμε πως η διάσημη αθλήτρια και πρώην νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης, χώρισε για πολλοστή φορά με το σύντροφό της Δημήτρη Φιντιρίκο.

Μάλιστα η είδηση του χωρισμού, έρχεται την ίδια στιγμή, που κυκλοφόρησαν νέες κοινές πόζες του ζεύγους από βραδινή έξοδό του.


Ωστόσο, ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, στην εκπομπή Πρωινό μας, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος έχει πλέον... εξειδικευτεί στην αποκάλυψη χωρισμών, σήμερα είπε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει!


Ο δημοσιογράφος, αφού ξεκαθάρισε πως οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έχουν τραβηχτεί δύο εβδομάδες πριν, όταν το ζευγάρι ήταν μαζί, στην πορεία ανέφερε πως οι δυο τους επρόκειτο να ταξιδέψουν στον Παναμά για έναν γάμο φίλων, όμως τελευταία στιγμή το εισιτήριο της Κατερίνας Δαλάκα ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το τελευταίο διάστημα υπήρχε μία ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι σχετικά με τη συμμετοχή της αθλήτριας στο reality επιβίωσης, μιας και ο επιχειρηματίας δεν επιθυμούσε να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Η Κατερίνα Δαλάκα επέμεινε στην απόφασή της, με αποτέλεσμα οι δυο τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό Μας

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!