GOSSIP

Ο Κονδυλάτος έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Καϊλή

To Qatar Gate, το σκάνδαλο που έχει συγκλονίσει την ΕΕ και απειλεί τους θεσμούς της, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή και πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να παραμένει προφυλακισμένη και ο Περικλής Κονδυλάτος αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στα social media και να ζητήσει από όλους να στηρίξουν την Ελληνίδα πολιτικό.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, που λέγεται πως πιθανά θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο Survivor All Star,  δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του με τον Βασίλη Ζούλια την Σοφία Κοκοσαλάκη και την Εύα Καϊλή και ανέφερε πως είναι υποχρέωσή μας να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα και ως εκπρόσωπο της χώρας μας στο εξωτερικό.

Η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου

«Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία, όπου όταν κάποιος πέφτει τον σηκώνουμε ψηλά και δεν επιτιθέμεθα σαν τα κοράκια να τον φάμε. Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία όπου την πολύ κακή άποψη που έχουμε για κάποιον την εκφράζουμε όταν αυτός είναι ψηλά, και δεν περιμένουμε σαν κάτινουλες την πτώση του για να γράψουμε κατεβατά για το τι μας έκανε στα hight του. Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν αδιαφορούν για τους πολιτικούς που επί χρόνια έχουν κατακλέψει και ρημάξει αυτή την χώρα, αλλά ασχολούνται με την μίζα της μιας και της άλλης από το εξωτερικό. Ήταν λάθος αυτό που έγινε? ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Βεβαίως!!!! Το επικροτώ??? Όχι! Όμως όταν μια Ελληνίδα βάλλεται στο εξωτερικό η υποχρέωσή μας είναι να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα, ως εκπρόσωπο της πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!