GOSSIP

Η Κολέτσα διαψεύδει τις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Βασάλο

Μετά τις αποκαλύψεις πως οι Βασάλος και Βαλαβάνη έχουν χωρίσει και ενώ ο ίδιος ο Κωνσταντίνος επιβεβαίωσε σήμερα στην εκπομπή της Σκορδά πως θα συμμετέχει στο Survivor All Star, έχουν φουντώσει οι φήμες για πιθανό... ειδύλλιο του πρώην παίκτη του Survivor με την Χριστίνα Κολέτσα!

Θυμίοζουμε πως πρόσφατα η εκπομπή Πρωινό Μας είχε αναφέρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος  εδώ και μήνες έχουν χωρίσει, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις και παρόλο που έχουν χωρίσει, μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι!

Όμως η Ευρυδίκη έχει προχωρήσει τη ζωή της και όπως αποκαλύφθηκε είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Ο Γρηγόρης είναι ντράμερ και αγαπάει ιδιαίτερα το σερφ και είχαμε δει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σανίδα της το καλοκαίρι την ίδια ακριβώς περίοδο που είχε δημοσιεύσει στιγμιότυπα με τη σανίδα του ο Μόργκαν!

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Fipster με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την πρώην συμπαίκτριά τους, Χριστίνα Κολέτσα δημιούργησε ερωτηματικά μήπως συμβαίνει κάτι ανάμεσά τους.

Η Χριστίνα Κολέτσα ανέφερε στο Breakfast@Star: «Αυτό το βίντεο που είναι να το δω κι εγώ; Πού να υπάρξει; Δεν τον βλέπουμε τον άνθρωπο για να υπάρξει και κάτι. Ούτε καν. Δεν υπάρχει κάτι»!

Σε ερώτηση αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας άντρας που θα της άρεσε, η τραγουδίστρια απάντησε: «Νομίζω είναι μικρός για εμένα ο Κωνσταντίνος. Δεν είναι; Πόση διαφορά έχουμε; Είναι μικρός.»

Τέλος, δήλωσε η Χριστίνα Κολέτσα: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Προτιμώ τη μοναξιά μου και το σκυλάκι μου – γνήσια γεροντοκόρη- από το να αναλώνομαι σε μια σχέση που δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω»!

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!