GOSSIP

Οι Έλενα Πιερίδου και Γιώργος Αμούτζας είναι και πάλι ζευγάρι μετά το χωρισμό

Ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι οι ηθοποιοί Έλενα Πιερίδου και Γιώργος Αμούτζας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life.

Οι δυο τους πέρασαν πρόσφατα κρίση στη σχέση τους, ωστόσο τα σύννεφα διαλύθηκαν και πλέον ο δεσμός τους έχει τεθεί πάνω σε νέες, ακόμη πιο στέρεες βάσεις.

Όπως διαβάζουμε, Έλενα Πιερίδου και Γιώργος Αμούτζας έχουν επιλέξει ωστόσο, να κρατήσουν την επανασύνδεση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι δε συγκατοικεί, περνάει όμως μαζί πολλά βράδια της εβδομάδας. Εκείνη πηγαίνει συχνά στο σπίτι του ηθοποιού στα νότια προάστια, ενώ και εκείνος απολαμβάνει ενίοτε την υπέροχη θέα του ρετιρέ που νοικιάζει η σύντροφός του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Νικηφόρος του «Σασμού» και η Ραζάν του «Γλυκάνισου» ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, ωστόσο ακόμη και για τις εξόδους τους επιλέγουν ήσυχα στέκια, όπου δύσκολα μπορεί κάποιος να τους απαθανατίσει μαζί.

Παρόλο που ο δεσμός της Έλενας Πιερίδου και του Γιώργου Αμούτζα έχει περάσει ήδη από αρκετές διακυμάνσεις, η αγάπη και η δυνατή μεταξύ τους χημεία έχουν αποδειχθεί πολύ ισχυρές για να επιτρέψουν στις όποιες διαφωνίες να τους κρατήσουν για πολύ χωριστά.

Πηγή: fthis.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!