GOSSIP

Ο μπαμπάς της Καινούργιου τής έκανε μια έκπληξη για τη γιορτή της

Την ονομαστική εορτή της έχει σήμερα η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και με την έναρξη της εκπομπής της άρχισε να δέχεται αμέτρητες ευχές από τους συνεργάτες της, αλλά την πιο όμορφη έκπληξη την έκανε ο πατέρας της.

Ο μπαμπάς της, φρόντισε να της στείλει δημόσια της ευχές του και η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Χρόνια πολλά, κοριτσάκι μου. Όσο κι αν περνάνε τα χρόνια, για εμάς θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μας. Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου γεμάτα υγεία, χαρές, επιτυχίες και με όλα τα καλά στον δρόμο σου. Να σε βλέπουμε πάντα ευτυχισμένη και δίπλα σε ανθρώπους που σε αγαπούν. Εμείς εδώ, όπως ξέρεις, θα είμαστε πάντα το καταφύγιό σου. Να περάσεις υπέροχα την ημέρα της γιορτής σου. Πολλά φιλιά» ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα που ακούστηκε με τις ευχές του πατέρα της.

«Συγκινήθηκα, είναι υπέροχος» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ συμπλήρωσε: «Ξέρετε, κάθε χρόνο στη γιορτή μου κάνω πιο πολλές ευχές απ’ ό,τι στα γενέθλιά μου. Αρχίζω και αναθεωρώ ποια πράγματα θέλω και ποιες είναι οι αξίες και επειδή έχω μεγαλώσε σε μία πολύ δεμένη οικογένεια λεώ φέτος: Θεέ μου, θέλω του χρόνου στη γιορτή μου να έχω βρει τον άνθρωπό μου και να ‘χω δημιουργήσει την οικογένειά μου».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!