GOSSIP

«Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση» λέει ο Μαμαλάκης και εξηγεί τί συνέβη

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, είχε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας ενώ βρίσκονταν στην Κύπρο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί με Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη Λευκωσία, ωστόσο, μόλις σήμερα αποκάλυψε ακριβώς τί του συνέβη, διαψεύδοντας όλα τα σενάρια που είχαν ακουστεί.

«Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι πια, είμαι καλύτερα, χρειάζομαι ακόμη λίγες μέρες για να επανέλθω. Είμαι υπό θεραπεία, δόξα τω θεώ είχα πολύ μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Μελέτη.

Εξηγώντας το περιστατικό που τον οδήγησε στην εντατική, ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε πως «δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση, ήταν ένα μικρόβιο έξω από το πεπτικό σύστημα, ήταν μια τοξίνη που ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μία τρομερή αφυδάτωση και υπήρξε μία δυσλειτουργία των ζωτικών οργάνων, στα νεφρά που σταμάτησαν να λειτουργούν».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε επίσης: «Η αντίδραση των κυπριακών υπηρεσιών υγείας ήταν αστραπιαία. Εκεί που ήμουν, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκα στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας και με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, με ανάνηψη, με ορούς, με πότισαν με υγρά πολλά και έσωσα όλο το σύστημα. Ταλαιπωρήθηκα όμως».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!