GOSSIP

Σχοινάς για Μαζωνάκη: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα»

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα ο Διονύσης Σχοινάς να απέφευγε να σχολιάσει την κόντρα που δημιουργήθηκε με το συνάδελφό του Γιώργο Μαζωνάκη, μετά την ακύρωση της φετινής συνεργασίας του, αλλά τώρα που κάνει ο ίδιος πρεμιέρα με άλλο σχήμα, έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε πως η νομική διαμάχη μεταξύ τους ακόμα μαίνεται, αν και ο ίδιος θα ήθελε να λυθεί το όλο θέμα εξωδικαστικά.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Σχοινάς θα κάνει πρεμιέρα με την Ήβη Αδάμου στο BOX, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα ανατρεπτικό που θα θυμίζει ένα μεγάλο πάρτι. Ο τραγουδιστής συνάντησε τους δημοσιογράφους, το βράδυ της Τρίτης και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ήβη Αδάμου, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως είναι "υπερταλέντο" και πως δουλεύει πολύ και για αυτό θα ανταμειφθεί και πως είχε προτάσεις από πολλά άλλα σχήματα.

Επίσης ξεκαθάρισε πως δεν θα εμφανίζεται μαζί του στο BOX ο γιος του.

Βέβαια, ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και η διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Διονύσης Σχοινάς κάνει ξεκάθαρο πως δεν επιθυμεί να φτάσουν στα άκρα, αλλά προτιμά να λυθεί το ζήτημα εξωδικάστικά.

«Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που μου συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Ανταλλάσσουμε μεταξύ μας εδώ και δύο μήνες γελοία εξώδικα και αγωγές από εγωισμό και μόνο. Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε τίποτα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα στον κόσμο. Δεν έκατσε αυτό το σχήμα, εγωισμός από εδώ, εγωισμός από εκεί, πέφτουν τα εξώδικα. Νομίζω θα σταματήσει αυτό κάποια στιγμή. Από εμένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί. Ελπίζω πως δεν θα πάει δικαστικά το θέμα και αν πάει να το λύσουμε εξωδικαστικά. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», λέει ο τραγουδιστής.

Όσο για τον λόγο που τους οδήγησε στην ανταλλαγή εξωδίκων, ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρει: «Δύο φορές πήγαμε να κάνουμε πρεμιέρα, ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αποφασίσουμε μαζί. Αυτό είναι. Ήμασταν δύο πρωταγωνιστές εκεί. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλήθεια σου λέω».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!