GOSSIP

Οι Σχίζας και Παναγιώταρου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ένα μεγάλο έρωτα ζουν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που έχουν γίνει πλέον αχώριστοι μετά και τον τελικό του Survivor και τώρα μάθαμε πως ο δεσμός τους... σοβαρεύει!

Η ξανθιά καλλονή και ο νικητής του «Survivor», σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, εδώ και λίγο καιρό µένουν µαζί στο Παγκράτι και ζουν τον έρωτά τους.

«Μένουμε πλέον μαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάμε υπέροχα μαζί», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Ο ίδιος στάζει μέλι όταν μιλάει για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και απαντά σε όσους τη θεωρούν απλώς µια Barbie: «Μπορεί λόγω της εμφάνισής της να νομίζουν κάποιοι ότι είναι απλώς μια Barbie, που τα περιμένει όλα έτοιμα, αλλά είναι το άκρως αντίθετο. Είναι μια γυναίκα πάρα πολύ δυναμική, που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα καταφέρνει όλα μόνη της και δεν έχει ανάγκη κανέναν».

Ο Στάθης Σχίζας απάντησε και για το ενδεχόμενο οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για γάμο. Αλώστε, ο γάμος δεν είναι κάτι πέρα από ένα χαρτί. Εμένα µε ενδιαφέρει να είμαστε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Εξάλλου, βλέπουμε ζευγάρια παντρεμένα που δεν είναι αγαπημένα ούτε ερωτευμένα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!