GOSSIP

Δεν φαντάζεστε ποιον Έλληνα πρότεινε η Φαίη Σκορδά για το ρόλο του James Bond

Πολύ γέλιο έπεσε το πρωί της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Μας όταν η Φαίη Σκορδά είπε δημόσια τη δική της πρόταση για το ποιος θα πρέπει να αντικαταστήσει τον Daniel Craig στο ρόλο του θρυλικού James Bond!

Όλα ξεκίνησαν όταν η συνεργάτιδα της εκπομπής άρχισε να παρουσιάζει ένα βίντεο για την είδηση πως ο Daniel Craig έλαβε από το βρετανικό παλάτι τον ίδιο τιμητικό τίτλο που έχει λάβει και ο "James Bond".


Συγκεκριμένα η πριγκίπισσα Άννα, η αδελφή του Βασιλιά Καρόλου, απένειμε στο διάσημο ηθοποιό τον τιμητικό τίτλο του βρετανικού τάγματος των Ιπποτών Saint Michael και Saint George.


Παράλληλα στην εκπομπή ξεκίνησε και η κουβέντα για το ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον James Bond στη μεγάλη οθόνη και ακούστηκε πως θα πρέπει να είναι κάτω των 45 ετών.


Τότε η Σκορδά πρότεινε τον Γιάννη Σπαλιάρα!


«Τον Σπαλιάρα να πάρουν... πόσο χρονών είναι... Δεν κάνει ο Σπαλιάρας για επόμενος James Bond;» αναφώνησε η παρουσιάστρια και σκόρπισε γέλια.


Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή.


Νωρίτερα ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε κάνει δηλώσεις στην εκπομπή, όπου είχε μιλήσει και για το Survivor All Star, ενώ είχε πει πως μετά τις δουλειές που έχει κάνει στο εξωτερικό ως ηθοποιός, δύσκολα θα πει το ναι σε μια δουλειά στην Ελλάδα.


Δείτε εδώ τα όσα είπε
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!