GOSSIP

Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα τη ζωή μέσα από την ερωτική επαφή και με αγόρια»

Ο 39χρονος ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά "Άγρια Γη" που παρακολουθούμε από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ παραχώρησε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Τα Νέα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά -μεταξύ άλλων- για την εξάρτησή του από τις ουσίες αλλά και την ερωτική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως είχε ερωτικές επαφές τόσο με κορίτσια όσο και με αγόρια.

«Δε μου λείπει τίποτα από εκείνη την πενταετία. Το μόνο που με ενδιέφερε να φύγω από εκείνη την κατάσταση και να μπω ξανά σε μια κανονικότητα. Έπρεπε πρώτα να φάω τα μούτρα μου. Κανονικός για εμένα είναι εκείνος που διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, εκείνος που αντιλαμβάνεται τη θέση του απέναντι στους άλλους. Και νομίζω η πιο σκληρή μάχη που έχω δώσει στη ζωή μου είναι να επιστρέψω στην κανονικότητα. Να μην έχω εξαρτήσεις, και αυτή η μάχη ήταν κυρίως ψυχολογική. Να μάθω να υπάρχω χωρίς αυτές.

Το συναίσθημα που ισχυροποίησε τη σχέση μου με τις ουσίες ήταν όλες οι πρώτες επαφές γιατί οι στιγμές ήταν πολύ έντονες, χαρούμενες και ένιωθα πολύ σέξι. Μπορούσα να πάω να μιλήσω σε οποιαδήποτε μου άρεσε. Με έκανε πολύ “φλερτικό”. Ένιωθα λαχτάρα, αυτή η λέξη ταιριάζει. Ένιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την ερωτική επαφή και με αγόρια και με κορίτσια. Ο ερωτισμός μου φυσικά δε συνδέεται με τις ουσίες», εξομολογήθηκε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε πως «με γοητεύει να μαθαίνω πως μπορεί να αισθανθεί κάποιος άλλος. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ όμως ένα αγόρι. Εδώ θέλω να διαχωρίσω τον έρωτα από το σεξ. Τρυφερότητα έχω αισθανθεί και από τα δύο φύλα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!