GOSSIP

Οι Μαλέσκου και Καινούργιου ξέχασαν την κόντρα τους και πόζαραν μαζί

Πριν από αρκετό καιρό πολλοί μιλούσαν για κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου, αφού οι δυο τους αντάλλασσαν τότε... μπηχτές μέσα από τις εκπομπές τους, αλλά τώρα οι δυο γυναίκες προφανώς έχουν αφήσει πίσω τις όποιες διαφορές τους και τις είδαμε να ποζάρουν μαζί σε βραδινή έξοδό τους.

Για πρώτη φορά σε δημόσια έξοδο τους συναντήθηκαν – και δη πόζαραν παρέα – η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου τη νύχτα της Παρασκευής. Η συγκεκριμένη συνάντηση σημειώθηκε σχεδόν έναν χρόνο μετά την έντονη, από τηλεοπτικού αέρος, διαμάχη που είχαν οι δύο γοητευτικές κυρίες.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσαν το παρών στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας ποζάροντας μάλιστα η μία πλάι στην άλλη στις φωτογραφικές κάμερες που βρίσκονταν εκεί.

Αξίζει να θυμηθούμε πως οι δυο κυρίες είχαν ανταλλάξει πυρά στον αέρα των δύο πρωινών τους εκπομπών με την αρχή να έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου όταν και το ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπής της ήθελε να παίρνει το «Όλα Γκουντ» τη θέση της εκπομπής «Love It».

Τότε η Ιωάννα είχε πει πως νόμιζε πως ήταν φίλες με την Κατερίνα και πέταγε καρφιά για έλλειψη σεβασμού, ενώ η Κατερίνα ισχυρίζονταν πως μάλλον δεν είχε ακούσει σωστά τα όσα είπε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!