GOSSIP

Η Meghan Markle τίμησε την Ελισάβετ με έναν πολύ διακριτικό τρόπο [εικόνες]

Η παρουσία της πρώην ηθοποιού και συζύγου του πρίγκιπα Harry, στη χθεσινή μεγαλοπρεπή κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, προκάλεσε πολλά σχόλια, καθώς τα τελευταία χρόνια, πολλά γράφονται και ακούγονται για το πόσο το διαβόητο... Megxit, δηλαδή η αποχώρηση των Meghan και Harry από το Ηνωμένο Βασίλειο και η μετακόμιση στις ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την παραίτησή τους από τα καθήκοντα, τους τίτλους αλλά και τα προνόμια τους ως μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, είχαν προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στην αείμνηστη μονάρχη.

Η Αμερικανίδα Meghan Markle για πολλούς θεωρείται η βασική υπαίτιος της ρήξης που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στον Harry και την οικογένειά του.


Ωστόσο, ο θάνατος της βασίλισσας, φάνηκε να στάθηκε η αφορμή να αποκατασταθούν, έστω και προσωρινά, οι σχέσεις του ζεύγους με το παλάτι και έτσι είδαμε τον Harry στο πλευρό του αδελφού του William, να συνοδεύουν μαζί το φέρετρο της γιαγιάς τους, ενώ και στην κηδεία οι Meghan και Harry κάθισαν ακριβώς πίσω από το βασιλιά Κάρολο.


Πάντως η Meghan φαίνεται πως θέλει να δείξει πως τιμά τη βασίλισσα Ελισάβετ, έτσι ήδη έχει δώσει το όνομά της στην κόρη της, ενώ και χθες στην κηδεία με έναν πολύ διακριτικό τρόπο, φάνηκε να τιμά την μνήμη της μονάρχη, ενώ την είδαμε και να δακρύζει την ώρα της κηδείας.


Η Meghan εμφανίστηκε στην κηδεία φορώντας μαύρο πλατύγυρο καπέλο, μαύρο cape dress και μαύρα γάντια και απέφυγε να φορέσει κραυγαλέα κοσμήματα.


Μόνη εξαίρεση, ήταν ένα πολύ μικρό βραχιόλι, που δεν ήταν και πολύ ορατό, αλλά και ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια.


Και αυτά τα σκουλαρίκια σίγουρα δεν τα φόρεσε χθες τυχαία, αφού ήταν ένα δώρο που της είχε κάνει η αείμνηστη Ελισάβετ. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!