GOSSIP

Οι William και Kate έκαναν μια ανάρτηση μετά την κηδεία της Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως είναι ο νέος τίτλος που απέκτησαν οι William και Kate μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν το ζευγάρι που συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων στη χθεσινή μεγαλοπρεπή κηδεία της μονάρχη.

Ο William μαζί με τον αδελφό του Harry και τον πατέρα τους βασιλιά Κάρολο, συνόδευσαν το φέρετρο της Ελισάβετ στην πομπή προς το αβαείο του Westminster όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία.


Εκεί ο William κάθισε πλάι στα δυο από τα τρία παιδιά του (την Charlotte και τον George, που είναι μεγαλύτερα σε ηλικία και κρίθηκε πως θα άντεχαν το συναισθηματικό φορτίο μιας κηδείας, αλλά ο 4χρονος αδελφός τους Louis απουσίαζε) και την Kate Middleton, που συχνά φάνηκε, με απλές κινήσεις να προσπαθεί να παρηγορήσει τα παιδιά της και να τα καθησυχάσει όσο αυτά έλεγαν το δικό τους αντίο στην προγιαγιά τους Gun Gun όπως της αποκαλούσαν.


Το βράδυ της Δευτέρας 19/9, μετά την κηδεία και την ταφή της Ελισάβετ, οι William και Kate μοιράστηκαν μέσω Instagram ένα ακόμη στερνό αντίο στη βασίλισσα.


Το ζευγάρι δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την κηδεία και έγραψε τα ακόλουθα γλυκά λόγια: « Αντίο σε μια βασίλισσα, μια μητέρα, μια γιαγιά και προγιαγιά».]


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!