GOSSIP

Έγκυος είναι για τέταρτη φορά η χολιγουντιανή σταρ Blake Lively [εικόνες[

Οι χολιγουντιανοί αστέρες Blake LLively και Ryan Reynolds, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της παγκόσμιας σόουμπιζ και τώρα αποκαλύφθηκε πως οι δυο τους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για τέταρτη φορά.

Το διάσημο ζευγάρι, εδώ και χρόνια έχει φροντίσει να κρατά την οικογενειακή ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μαζί έχουν ήδη αποκτήσει τρεις κόρες: την 7χρονη James, την 5χρονη Inez και την μόλις 2 ετών  Betty και τώρα η όμορφη οικογένειά τους θα μεγαλώσει και άλλο.


Τόσο ο 45χρονος Ryan όσο και η 35χρονη Blake είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και δραστήριοι στα social media όπου μετρούν εκατομμύρια followers, ωστόσο κανείς τους δεν αποκάλυψε τίποτα με κάποια ανάρτηση περί τέταρτης εγκυμοσύνης.

Μάλιστα η σταρ πριν από 3 εβδομάδες είχε ποζάρει στο Instagram με μπικίνι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πως είναι έγκυος.


Είναι όμως βέβαιο πως η Blake Lively είναι έγκυος, αφού η ίδια,  πήγε στη 10η Ετήσια Γυναικεία Σύνοδο Κορυφής του Forbes Power στη Νέα Υόρκη και όλοι είδαν τη φουσκωμένη κοιλιά της σταρ.


Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο έχουν πει πως θέλουν να αποκτήσουν πολλά παιδιά, καθώς και οι δυο προέρχονται από πολυμελείς οικογένειες (η Blake έχει 4 αδέλφια και ο Ryan έχει 3 αδέλφια) και οι δυο λατρεύουν τα παιδιά και επίσης και οι δυο έχουν πολύ έντονη φιλανθρωπική και οικολογική δράση με έμφαση κυρίως στη βοήθεια και την εκπαίδευση παιδιών


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!